کد خبر: 2175تاریخ انتشار : ۱۳:۴۷:۴۷ - شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۶

کارگاه آموزشی اندازه گیری مواد نگهدارنده مواد غذایی در جهرم

کارگاه آموزشی اندازه گیری مواد نگهدارنده مواد غذایی در جهرم

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم ظهر شنبه در جمع خبرنگاران گفت: کارگاه عملی اندازه گیری مواد نگهدارنده (سدیم بنزوات و پتاسیم سوربات) در انواع مواد غذایی  از قبیل انواع سس ها، انواع کیک و کلوچه، انواع آب میوه ونوشیدنی که توسط دستگاه HPlc(کروماتوگرافی مایع) و اسپکتروفتومترUV انجام می شود برای کارشناسان […]

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم ظهر شنبه در جمع خبرنگاران گفت: کارگاه عملی اندازه گیری مواد نگهدارنده (سدیم بنزوات و پتاسیم سوربات) در انواع مواد غذایی  از قبیل انواع سس ها، انواع کیک و کلوچه، انواع آب میوه ونوشیدنی که توسط دستگاه HPlc(کروماتوگرافی مایع) و اسپکتروفتومترUV انجام می شود برای کارشناسان آزمایشگاه های کنترل مواد غذایی قطب ۵ کشوری برگزار شد.

محمد رحمانیان افزود: در این کارگاه یک روزه، کارشناسان به صورت عملی با نحوه آماده سازی نمونه و استانداردها، نحوه تنظیم کردن روش بر روی دستگاه و کار با دستگاه Hplc و اسپکتروفتومتر جهت اندازه گیری نمونه آشنا شدند.

وی بیان کرد: این کارگاه آموزشی  روز چهارشنبه ۲۵ بهمن ماه ۹۶ با حضور کارشناسان آزمایشگاه های شیراز، بندرعباس، بوشهر، یاسوج، لار و فسا در آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جهرم برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم خاطرنشان کرد: آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه دارای استاندارد دقیق کشوری است و با توجه به بالا بودن بار فنی کارشناسان آزمایشگاه این کارگاه در این آزمایشگاه برگزار شد.